Tilbage til bloggerlivet
Ad Advertorial

Tilbage til bloggerlivet

7. juli 2023 Af Victoria Cramer

Det skal ikke være en hemmelighed jeg har savnet og skrive, dele mit liv til alle dem der elsker at følge med. Så derfor har jeg valgt at starte en blog her inde på Horse Journal, så I igen kan læse og følge med i alt hvad jeg føler for at dele.

Hvad kan du forvente af mine blogindlæg?

Mine blogindlæg kan handle om alt mellem himmel og jord. Der bliver nok lagt et par stykker op om måneden, eller flere. Det afhænger meget af hvor meget skolen den fylder.

Facts om os

Til jer der måske ikke ved hvem vi er, så hedder jeg som sagt Victoria og min hest Chopin af skovbo kalder jeg Chopper.

Chopper er en stor rød vallak på ca. 183, en rigtig charmetrold. Han elsker kærlighed, æbler og rugbrød meget højt. Han er en vildbasse med meget tænding, han laver meget ballade selvom han er en gammel fyr på 17 lange år. Men jeg elsker ham stadig meget højt, og griner bare når han laver løjer.

Jeg hedder ikke kun Victoria, men Victoria Isabell Juul Cramer intet mindre, det min mor der har været kreativ der. Jeg er 18 år og skal i 3.g her efter sommerferien. Jeg fik trailerkort i fødselsdagsgave sidste år, så mine forældre kunne slippe for at køre rundt med Chopper og jeg. Så øvelse gør mester, det der med at bakke kommer stille og roligt. Ellers er hver dag bare en fest, jeg forsøger at få hver dag til den bedste dag. Du kan altid møde mig med at smil på læben.

“Når du ikke kan vinde, så er det godt du kan skinne”

Ultimative yndlings citat.

Mit næste indlæg kommer til at handle om en bestemt dressurøvelse, måske I kan gætte hvilken en?

– Victoria Cramer